Garantia produselor comercializate

10. Garantia produselor comercializate si recomandari intretinere

Produsele comercializate pe www.ancolette.ro au o garantie de 30 de zile calendaristice de care beneficiati imediat cum ati intrat in posesia produsului.

Garantia se aplica doar in conditiile respectarii recomandarilor de intretinere:

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe suporturi potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate conta petelor, etc. Cand folositi aceste produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului acestora.

Incaltamintea cu fete din piei netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale, nu perie. Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie.

Incaltamintea cu fete din piei de antilopa sau nabuc, uscata, se curata cu o perie speciala pentru pielea de antilopa. Nu folositi apa deoarece pot ramane pete. Se recomanda purtarea pe timp uscat.

Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate , lacuite se curata de praf cu o carpa moale si uscata. Ea trebuie ferita de contact direct cu solventi organici (alcool, acetone, etc)..

Incaltamintea din piele naturala nu este un produs impermeabil, recomandandu-se purtarea ei pe timp uscat. In cazul tuturor produselor din piele este neindicat contactul prelungit cu apa. In acest caz garantia isi pierde valabilitatea.

In situatia in care fata incaltamintei isi schimba nuanta in contact cu apa, se recomanda uscarea lenta (nu se sterge cu carpa sau alt obiect deoarece ramane patata). Incaltamintea se usuca natural la temperatura camerei. Se interzice spalarea incaltamintei in masina de spalat. Incaltamintea nu se va depozita langa surse de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici. Pentru marirea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. 

Efectele apei, lovirilor, zgarieturilor sau frecarii directe a incaltamintei nu pot constitui motive de reparative pe garantie. Pielea este un produs natural care prezinta neregularitati de structura si culoare specific unui produs biologic. Produsele confectionate manual pot prezenta diferente care nu sunt defecte de fabricatie.

In functie de procesul de tabacire si vopsire folosit de furnizorii de piele, vopseaua de pe pielea exterioare /  interioara poate migra. Acesta nu este considerat defect de fabricatie.

Pantofii cu toc inalt nu sunt recomandati pentru conducerea autovehiculelor, mai ales daca este un toc imbracat in piele. 

Garanția nu se va aplica în următoarele situatii:

– uzura fizică normală a produsului

– nerespectarea recomandarilor, curățarea produselor cu solutii neadecvate

– decolorarea produsului în urma expunerii îndelungate la factori severi de mediu (soare, ploaie, zăpadă)

– deteriorarea produsului în urma unor accidente, incendii, furturi, calamități naturale, șocuri mecanice, animale de companie

– folosirea produsului în mod neadecvat, nerecomandat sau in alt scop decat cel pentru care a fost creat

Aceasta sectiune face parte si este completata de Termeni si conditii.

Iti multumim,

Spor la cumparaturi!