Aici vei gasi cateva detalii privind modalitatile de plata si alte aspecte referitoare la pret.

4. Pretul si modalitati de plata

Toate preturile afisate sunt exprimate in LEI (RON) si reprezinta pretul final al produsului si nu includ taxele de livrare – acestea vor aparea distinct pe formularul de comanda.

Modalitatile de plata acceptate sunt:

a) plata cu cardul in momentul plasarii comenzii – plata cu cardul este fara comision; inainte de a incasa banii, va vom contacta oricum pentru confirmarea tuturor detaliilor. Plata se face in mod securizat prin Libra Internet Bank.

b) plata avans + cash ramburs, la livrare 

In momentul confirmarii unei comenzi, pretul ramane fixat si nu se va mai schimba, chiar daca magazinul online decide, la un moment dat, modificarea pretului pentru respectivul produs sau introducerea unei promotii.

In cazul in care, la cererea dumneavoastra,  personalizarea unui produs cu anumite elemente presupune costuri suplimentare, acest lucru va fi comunicat inainte de executia produsului si, daca se agreeaza noul pret, se va achita diferenta cel tarziu la livrarea produsului.

Preturile afisate pot fi modificate fara o notificare in prealabil, insa aceste schimbari nu vor afecta comenzile deja confirmate.
Daca unele preturi au fost afisate gresit din cauza unor erori tehnice, va vom informa in aceasta privinta si, daca nu doriti continuarea comenzii cu noul pret, va vom returna suma platita ca avans. 

Iti multumim, 

Aceasta sectiune este parte din / completata de Termeni si conditii.