Bine ai venit!

Aici vei gasi cateva detalii privind modalitatile de plata si alte aspecte referitoare la pret.

Toate preturile afisate sunt exprimate in LEI (RON) si reprezinta pretul final al produsului si nu includ taxele de livrare – acestea vor aparea distinct pe formularul de comanda.

Modalitatile de plata acceptate sunt:

a) plata integrala cu cardul in momentul plasarii comenzii – plata cu cardul este fara comision; dupa efecuarea platii, dar inainte de a incasa banii, te vom contacta pentru confirmarea tuturor detaliilor pentru ca tu sa ai siguranta efectuarii comenzii. Plata se face in mod securizat.

b) plata avans + diferenta la livrare, situatie in care avansul se va plati in cont bancar sau cu cardul, la alegerea ta, iar diferenta se plateste cash, la livrare, catre curierul rapid care iti aduce coletul. Legat de plata avansului, vei primi toate informatiile pe email, dupa plasarea comenzii si confirmarea ei telefonica.

In momentul confirmarii unei comenzi, pretul ramane fixat si nu se va mai schimba, chiar daca magazinul online decide, la un moment dat, modificarea pretului pentru respectivul produs sau introducerea unei promotii.

In cazul in care, la cererea ta,  personalizarea unui produs cu anumite elemente presupune costuri suplimentare, iti vom spune de la inceput acest lucru si tu decizi in ce masura comanda ramane valabila (ex: cand se doreste personalizarea cu pictura manual, se adauga funde, se realizeaza pantoful dintr-o piele speciala sau editie limitata etc) 

Preturile afisate pe site pot fi modificate fara o notificare in prealabil, insa aceste schimbari nu vor afecta comenzile deja confirmate.

Iti multumim, 

Spor la cumparaturi!

Pentru mai multe informatii, poti accesa sectiunea Termeni si conditii.