Povestea pantofilor Ancolette si a business-ului care s-a nascut din pasiune

Despre designer

Ancuta Tanase este fondatoarea business-ului si cea care sta in spatele modelelor Ancolette. Dupa multi ani de lucrat in corporatie, dar mereu cu pasiunea pentru desen in suflet, Ancuta a decis sa ia calea propriului business. Experienta dobandita in domeniul financiar au ajutat-o sa puna bazele business-ului, iar pasiunea pentru antreprenoriat, alaturi de talentul mostenit de la mama sa au facut ca pantofii Ancolette sa prinda viata si sa devina realitate.

Preluare interviu Femeia.ro: “Ce fac eu? Creez pantofi de poveste. Cand am inceput, mi-am propus sa “livrez bucurie”. Ancolette inseamna bucuria de a deschide coletul si satisfactia produsului comandat. Vorbind strict despre produs, vei gasi pantofi din piele lucrati manual pe comanda si in serie limitata, care pot fi personalizati intr-o multitudine de culori si pe dimensiunile talpii tale.  Am facut si o colecție distincta de pantofi pictati – de la tematica florala, pana la pantofi cu motive traditionale sau cu versuri din melodia preferata ori cu un mesaj cu semnificatie. Astfel, pantofii Ancolette au puterea de a spune ceva despre cea care ii poarta, pentru ca ii reprezinta personalitatea. 

Incaltamintea pe care o purtam spune mereu ceva despre noi. Modelele Ancolette sunt gandite astfel incat sa existe mereu mixul de feminitate și indrazneala, sa depasesti ideea cum ca pantofii cu toc sunt o piesa foarte eleganta care se poarta doar la anumite ocazii.

Ancolette sunt acei pantofi speciali, dar și comozi pe care ii poti purta oricand și care îii dau puterea și starea de spirit de care ai nevoie, cand ai nevoie.”

O femeie cu niste pantofi frumosi este o femeie puternica. De ce? Pentru ca pantofii vin la pachet cu atitudine. 

Pantofii Ancolette prind viata in atelier

Ne plac lucrurile nu bine facute, ci foarte bine. 
Iar pentru pantofi am pastrat tot ce e mai bun: atentie la detalii si la calitate, pasiune pentru frumos.

Toate modelele sunt lucrate manual, din piele naturala- da, ai citit bine – manual, nu in serie in fabrica. Lucram alaturi de niste oameni talentati si priceputi care mesteresc in atelier de dimineata pana seara, pentru ca totul sa iasa perfect.

Poti citi mai multe in interviurile acordate, aici:

Wall-Street.ro: inspiratie start-up pentru tinerii antreprenori – “O antreprenoare a lansat o afacere cu pantofi realizati manual” 

Ele.ro: “Ancolette – pantofii fabulosi pe care ii poti purta toata ziua” 

Femeia.ro: “Ancuta Tanase face Pantofi de Poveste” 

Goinfashion.ro: Ancuta Tanase si povestea Ancolette