Bine ai venit!

Este foarte simplu sa iti comanzi modelele pe care ai pus ochii. In 3 pasi comanda e gata:

Pasul 1: Iti alegi modelul, iar din pagina modelului vei putea alege si marimea. Poti comanda produsul asa care este prezentat, fara modificari sau, daca vrei sa personalizezi modelul respectiv (ex: alta combinatie de culori, piele intoarsa in loc de piele normala, vrei sa ii pui o fundita sau vrei fara fundita etc), lasi un mesaj in comanda si noi te vom suna.

Pasul 2: Ti se afiseaza un sumar al cosului de cumparaturi si ai optiunea sa continui cumparaturile sau sa finalizezi comanda. Pentru finalizarea comenzii este necesar sa iti creezi un cont, daca nu ai deja. Se face tot acum, nu e nevoie sa parasesti pagina. Crearea contului te va ajuta pe tine sa ai datele de livrare salvate si pe noi ca sa luam legatura cu tine si sa confirmam comanda, sa fim siguri ca iese totul asa cum iti doresti. 😉 e un minim de date necesare (contact si adresa de livrare).  Daca ai deja cont, atunci intri in cont si aceste date sunt deja completate.

Pasul 3: Dupa ce te-ai asigurat ca sunt completate datele de contact si cele de livrare, mai ramane sa alegi modalitatea de plata –  plata cu cardul direct pe site (este fara comision) sau plata la livrare. Daca este prima data cand comanzi de la noi, va fi necesar plata unui avans – te vom contacta oricum, pentru aceste detalii – dupa comanda, vei primi pe email datele necesare pentru transfer/depunere avans.

 
Confirmi comanda si asta a fost tot! 😉

Spor la cumparaturi!

Echipa Ancolette

Pentru mai multe informatii poti accesa sectiunea Termeni si conditii.