Ancolette si pantofii ei

De ce pantofi?

Cand eram mica, imi placeau rochitele cu volane si gulerasele brodate. Mama nu iesea niciodata din casa nearanjata (ruj, oja, matase, tocuri - toate erau la locul lor).

Am asteptat multi ani pana cand am avut voie sa imi cumpar incaltari cu toc. Dar si cand am inceput... nu m-am mai dat jos. :)

Am lucrat in domenii in care o tinuta impecabila este esentiala si poate chiar face diferenta intre o negociere reusita si un esec.

Insa, cel mai important, am inteles ca o femeie cu niste pantofi frumosi este o femeie puternica. De ce? Pentru ca pantofii vin la pachet cu atitudine. Daca nu-ti gasesti starea, ei te ajuta.
Dimineata te uiti la ei cu drag si pleci cu zambetul pe buze. Nu stii de ce, dar parca iti dau asa chef sa fii tu. In timpul zilei, dupa mai multe complimente sau reusite, esti si mai sigura pe tine. Iar seara, este suficient sa ii incalti pe cei mai sexy si te transformi intr-o cuceritoare.

Intelegand aceste lucruri, am vrut sa le impart cu voi. Sa va aduc la indemana pantofii care sa va dea acea stare si atitudine de care aveti nevoie. Sa va puteti alege pantofii care sa va reprezinte cu adevarat.

Pantofii Ancolette prind viata in atelier

Mereu mi-au placut lucrurile nu bine facute, ci foarte bine. 
Iar pentru pantofi am pastrat tot ce e mai bun: atentie la detalii si la calitate, pasiune pentru frumos.

Toate modelele sunt lucrate manual, din piele naturala- da, ai citit bine - manual, nu in serie in fabrica. Am cunoscut niste oameni talentati si priceputi care mesteresc in atelierul lor de dimineata pana seara, pentru ca totul sa iasa perfect.

Ei dau viata pantofilor nostri. Ai vazut ca atunci cand ii porti te simti excelent? ;)

Cu drag,

A.


MERGI
SUS